• Verdivurdering

  • Salomon Johansen Eiendomsmegling

Verdivurdering

 

En verdivurdering kan være relevant å hente inn i forkant av et salg, slik at du får en idé om hva boligen din er verdt i markedet akkurat nå. En verdivurdering kan også være relevant hvis du skal refinansiere boliglånet ditt, eller hvis du skal søke om et nytt lån. Eller kanskje er du bare nysgjerrig på hva boligen din er verdt?

Overhead picture of two people studying a graph

Når du bestiller en verdivurdering, kommer en av våre meglere hjem til deg og tar en kikk på boligen din. Det vi vil se på når vi kommer er ting som for eksempel beliggenhet, størrelse, standard og arealutnyttelse. Om du har ryddet og vasket eller ei, er ikke så farlig. Etter at boligen er gjennomgått, går megleren tilbake på kontoret og foretar en sjekk av hva som nylig er solgt i området og til hvilken pris. Basert på informasjonen megleren nå sitter med, anslås en markedsverdi. I løpet av 1-2 dager vil du få et dokument som fastslår meglerens verdivurdering. Dette dokumentet kan du for eksempel ta med til banken din, eller du kan lese det med nysgjerrige øyne og sjekke om din antakelse om pris var rett eller gal.

En verdivurdering er helt uforpliktende. Du kan melde din interesse for en verdivurdering ved å fylle ut skjemaet under, og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontaktskjema