• Tjenester

  • Salomon Johansen Eiendomsmegling

Våre tjenester

 

I jungelen av eiendomsmeglere kan det være lurt å hente inn tilbud fra flere meglere før du bestemmer deg for hvem som skal få lov til å selge din bolig. Flere faktorer spiller inn på valget, men pris og kjemi er nok de to viktigste. Her er tjenestene vi kan tilby deg:

Kontraktsoppdrag

Dersom du har kjøpt eller solgt bolig uten å bruke megler hjelper vi deg med utarbeidelse av kjøpekontrakt, nødvendig tinglysing samt økonomisk oppgjør etter handelen.

Salg

I jungelen av eiendomsmeglere kan det være lurt å hente inn tilbud fra flere meglere før du bestemmer deg for hvem som skal få lov til å selge din bolig.

Verdivurdering

En verdivurdering kan være relevant å hente inn i forkant av et salg, slik at du får en idé om hva boligen din er verdt i markedet akkurat nå. 

Forvaltning

S & J Eiendomsforvaltning AS leverer løsninger for forretningsførsel og forvaltning av boligselskaper, inkludert sameier, borettslag, aksjebolgiselskaper og andre private gårdeiere.

Ønsker du et tilbud fra oss kan du fylle inn kontaktskjemaet under, og vi vil straks ta kontakt med deg og avtale en uforpliktende befaring. På befaringen gir vi deg et pristilbud, og samtidig får du sjekket ut om kjemien stemmer.