• Om oss

  • Salomon Johansen Eiendomsmegling

Salomon Johansen Eiendomsmegling

 

Salomon Johansen Eiendomsmegling består av mennesker som er opptatt av å gi deg en trygg, god og personlig opplevelse i bolighandelen, enten du er kjøper eller selger. Vi er fagfolk med sterk integritet som tar deg og dine behov på alvor. Vi er vel vitende om hvor stor tillit du gir oss når vi får lov til å forvalte det som kanskje er både din største formue og noe av det mest personlige du har, nemlig ditt hjem. Når du velger oss til å være din støttespiller i bolighandelen, vil du derfor oppleve at vi gjør en grundig jobb ved å benytte oss av veletablerte rutiner og seriøse leverandører slik at bolighandelen blir trygg. Du vil oppleve at vi tar oss tid til å se det unike i hvert oppdrag, og at dette formidles i markedet ved hjelp av skreddersydde annonser og nøye planlagt markedsføring. Du vil oppleve at vi følger deg opp, er tilgjengelige og at vi gir deg gode råd forankret i erfaring og kompetanse for at du skal kunne ta veloverveide avgjørelser og bli fornøyd med handelen.

Business people shaking hands in agreement

Vi bryr oss om faget vårt, og vi bryr oss om mennesker. Vi bryr oss mer om fornøyde kunder enn om å selge hundrevis av boliger i året. Derfor vil vi alltid prioritere kvalitet fremfor kvantitet når vi påtar oss oppdrag. Fornøyde kunder gjør oss glad, og fornøyde kunder lar oss vokse. Vi gleder oss til å gjøre akkurat deg fornøyd!

Vi samarbeider tett med advokatene i Advokatfirmaet Salomon Johansen AS, som er det selskapet som eier oss. Vi har derfor alltid tilgang til solid juridisk kompetanse når det dukker opp spørsmål utover tradisjonell eiendomsmegling. Dette kan for eksempel være spørsmål knyttet til arv av bolig, seksjonering eller fordeling av oppgjør etter samlivsbrudd. Med andre ord besitter vi bred kunnskap om både praktiske og juridiske forhold rundt bolighandelen. For deg som kunde betyr dette at du er i trygge hender når du velger oss.

Vår oppgjørsavdeling er også under samme tak som oss. Dette er en praktisk løsning som sparer oss for mye tid når transaksjonene etter bolighandelen skal gjennomføres. For deg som kunde betyr dette et raskt og fleksibelt oppgjør.

Velkommen til oss skal du være!